Fedezd fel a dubaji csokoládé varázsát egy különleges burgerrel és a klasszikus cordon bleu-val! A budapesti gasztronómiai paletta most egy új ínycsiklandó fogással bővül, amely garantáltan elcsábítja az ízlelőbimbóidat! Ne hagyd ki ezt az egyedülálló élm
A Zsidai Csoport évek óta a világ különböző tájain kalandozó, mesebeli karaktere, Spíler Béla most egy izgalmas ízutazásra hív minket. A keleti és bajor ízek fúziója után ezúttal a dubaji kataifi tészta és pisztáciapesztó varázslatos párosát hozta el Budapestre, újraértelmezve a klasszikus hamburger és cordon bleu fogásokat. Ne aggódjunk, csokoládé nem kerül az ételekbe, viszont a pisztácia és a kataifi tészta kombinációja igazán különleges élményt nyújt, mind a töltelék, mind a szósz formájában. Érdemes felfedezni ezt az újdonságot az ünnepek előtt, alatt vagy után, hiszen garantáltan felejthetetlen ízekkel gazdagítja az étkezéseinket.
A házi készítésű buciba pisztáciapesztó-majonéz kerül, illetve a már megszokott, kiváló minőségű 180 grammos szürkemarha-húspogácsa, friss rukkola és cheddar sajt, valamint egy igazi újdonság, a pisztáciapesztós kataifi tészta. A tésztát először vajjal aranybarnára pirítják, majd összekeverik a krémes pisztáciapesztóval, amelybe tesznek még rukkolát, bébispenótot, fokhagymát, parmezánt, olívaolajat, valamint sót és borsot, a végén még roppanós baconcsipsszel is gazdagítják az amúgy is ízbomba összeállítást.